SISTA DAGEN 18/12-08

Sista dagen idag, var sjukt lugn dag fram till halv 11 då vi började ställa fram all julbordsmat som vi lagt upp i formar/skålar. Var buffévakt å lite sånt. Var ute å kikade så att inte maten skulle ta slut, fyllde på å sånt. Efter lunchen var klar så skar vi upp lite nytt å la i nya skålar sen gick jag hem lite tidigare eftersom vi inte hade mer att göra !!


LOOOOOOOOOOOOV!

10/12-08

Kallt som satan, något som gått sönder eller sluta funka i värmesystemet eller va de va för att de var så kallt ute tror ja. Stog i min ensamhet å meckade till salladen i vanlig ordning när ja kommer 8 på morgonen. Gunny kom in vid 9 å när jag var klar med salladen börja ja hjälpa henne. Vi låg bra till idag så jag kunde gå hem samtidigt som henne före 3 nån gång! Kommer inte ihåg vad det var för dagens men vad det än var så hjälpte jag väl till med det å bar ut mat å lite sånt tyyyyyyyp!

sjuk 8-9/12-08

magkatarr måndag-tisdag, hemmaliggande

onsdag 17/12-08, NÄST SISTA DAGEN

Näst sista dagen idag och sista eftermiddagen på jobbet i år! Sjukt lite göra idag, viktor & madde hade preppat upp de mesta så jag å per vi mixtrade inför jullunchen imorgon. Jag skar upp massa kallskuret i skärmaskinen såsom tjälknöl, skinka mm. Vek tvätt å röjde allmänt var väl de mesta vi gjorde idag. "lagade" dagens p-mat också, värmde upp carbonara, kokade linguini~, värmde köttfärssåsen å lite mer små jox. SISTA DAGEN IMORRN TJUHUUUUUU!

15/12-08

Uhm. Idag (igår) var de ja och per (pär?) som jobbade kväll, vid 8 kom även hans brorsa in å hjälpte till. Gjorde lite allt möjligt, fixade  lite med salladsbuffén (fyllde på å gjorde nytt), gjorde en kesoröra till kycklingen som var idag (chili, paprika, keso, vitlök, salt & peppar, tabasco, gräslök och salladslök), brände min första brulé och åt upp den, fixade korven till idag, var en ganska lugn och typisk kväll, kom iväg ganska sent för att vi hjälpte linn lite grann med att plocka in sallad osv.

16/12-08

Idag var det jag per å hans brorsa erik på lunchen. Nästan all sallad var klar så vi låg bra till idag. Gjorde det mesta av korvstroganoffen och fixa sen till lite sallad å sånt som kom vid lunch från servera. Vi gjorde klart i köket å gick hem lite tidigare!

12/12-08

Idag var de mycke göra, fixade sallad å sånt fram till 10 bla. en egengjord pastasallad ;D Gunny hade mycke göra så ja fick hjälpa henne å laga mycke mat = mycke bra. Gjorde tomatsoppan, svampstuvningen/såsen = brynda champinjoner i en gryta med grädde, vitlök, mjölk, collerit, lök, salt, peppar & maizena = mums! Som sagt mycke göra vilket var mycket kul. Hjälpte oskar sen när han kom in med å förbereda inför afterworken!

11/12-08

Idag så var de ärtsoppa med plättar och kyckling alfredo med pasta typ. Kom i vanlig ordning på morgonen så fixade sallad. Ganska lugn dag ändå, fixade det mesta med alfredon, skar upp kycklingen, brynde den, la i grytan å kasta i en massa grädde å vitlök å sånt. Blev gott så inni hellvete ;D När gunny sen gått hem före 3 så började jag hjälpa oskar med middagsbuffén, fixade sallad å en hamburgerbröds deg sen gick ja hem & nu ska ja sova, hejs!

2/12-08

Med hjälp av bilderna jag tog på de fina 3 rätters luncherna vi gjorde till mercedes/amg så fick jag reda på att det var den här dagen. Kom som vanligt på morgonen å började fixa salladen, fylla på å hacka nytt och så. Sen så fick jag hjälpa till lite upplägget till bla soppan som var en av de 3 rätterna. Efter vi hade plockat in luncherna förberedde vi salladen och lite grann inför middagsbuffén!

6/12-08 julbord

Uhm, julbord idag. Preppade å la upp de kallskurna å sen var jag med pete till kraja en sväng å preppade för hans catering i typ 1 timme. Kom tillbaka till hatten vid 6~ och då var jag ute i serveringen å kikade om de fanns mat å om de behövde fyllas på å så. Svinkul var de iallafall! Ska se om jag kommer ihåg vad jag gjorde veckan innan ;s

wabalhad

Eftersom jag tappat bort (förlagt) min loggbok så skriver jag väl ner skiten här ;O

RSS 2.0