vecka

måndag 9/2 första dagen, gjorde inte nåt speciellt fick sitta å prata å sen skriva lite statistik sen gå hem,

tisdag 10/2 Öh började vid 7. kom in i köket och fick göra tingsbacka mackorna tillsammans med eva. gick väl bra. sen vid 8a fikade vi frukost till typ 9 och efter det fick jag lägga upp alla frukost saker till morgondagen tyyyp. efter lunch så var det lite statistik och undra om de inte var då vi ställde fram i konferensen, gick hem efter 2 fikat.

onsdag 11/2 frukost med emelie, började 7. gjorde mackorna men idag var det bara 20 mackor. efter det så var det några fler mackor, nämligen 11, till en konferens på tingsbacka med lite röra på. preppade upp, fikade å gick på lunch. kom tillbaka och gjorde faktiskt inte så mycket (say whaaat?). lite småpjoller fram till 2, fika sen gå hem.

torsdag 12/2 samma procedur fast idag var det med david (yes!). vi hjälptes åt att göra mackorna, å lite sånt. fikade och efter det fick jag gå i några rum och tömma de på sängkläder/handukar och ta ner det i tvätten. lunch på det sen preppa frukost och efter det 2 fika. sen kom eva å sa, hej du ska preppa klart lite grann sen ska du få vika lite handdukar till 4. vek handdukar och gick hem. ja de måste vart denna dag som vi gjorde kycklingssallad till bubba, yep, correct.

fredag 13/2 ledig

lördag 14/2 kom dit vid 9, diskade lite. fikade lite. dukade upp med eva till dopet och sedan så garnerade vi smörgåstårtorna med lax, gurka, räkor och lite citron sen spritsade jag kaviargrädde på sidan om och sen sa eva. det är så fint väder, gå hem så då flög jag hem till skotern och skotrade i det varma vädret.

söndag 15/2 jobb galtis JOBB inte praktik tack å hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0